Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanımı, KVKK ve diğer politikalarımızı kabul ediyor olacaksınız.
x

Haberler

22/06/2023
HABER - DUYURU
Paslanmaz Çelik Depolama Tankı

Paslanmaz çelik depolama tankı, üretim, depolama ve taşıma gibi alanlarda ihtiyaç duyulan malzemelerdir. Stok depolama tankı, TSE, EN, ASME ve API standartlarına uygun olarak üretilmektedir. 


Depolama Tankı Nedir?


Depolama tankı
, genellikle sıvı maddelerin depolanması ve korunması için kullanılan tanklardır. Depolama tankları, petrol endüstrisi başta olmak üzere gıda, gübre ve kimya endüstrisi gibi farklı sektörlerde kullanılır.


Paslanmaz çelik depolama tankı
, paslanmaz çelikten üretilir ve üretiminde uluslararası standartlar dikkate alınır. Depolama tankları, ASME VIII div.1- AD-2000 - EN-13445- API 620

- API 650 - API 653 tasarım standartlarına uygun olarak üretilmektedir. AISI 304 - 304L - 316
- 316L Paslanmaz Çelik malzemeleri kullanılmaktadır.


Depolama tankları; ihtiyaç durumuna bağlı olarak ceketli veya serpantinli, basınçlı ya da atmosferik depolama tankları olarak ayrıştırılır. Kaya Yünü- Elastomerik Kauçuk gibi malzemelerle izolasyon yapılabilir. İhtiyaç duyulan hacim ve miktara göre depolama tankı imalatı yapılmaktadır. Loadcell - Ultrasonic Seviye Transmitteri - Radar Seviye Transmitteri ile seviye ölçümleri de yapılabilmektedir.


Çukurova Mühendislik
, Demir – çelik, kimya ve gıda sektöründe kullanılmak üzere, ASME/ ANSI ve EN/DIN standartlarına uygun, ısıtmalı ya da soğutmalı olarak müşterileri talep ve ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklerde depolama tankları tasarlamakta ve imal edilmektedir. 


Paslanmaz çelik depolama tankı imalatı
hakkında daha fazla bilgi almak ve depolama tankı siparişi vermek için https://www.cukurovamuhendislik.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.